Transport și Retur

INFORMAȚII DESPRE TRANSPORT

Livrarea produselor se vă face în termen de 1-4 zile lucrătoare, în funcție de momentul plasării comenzii și de destinație, prin SameDay Curier.

Costul de transport este defint astfel:

a) Pentru comenzile în valoare de 0-119 RON, taxa de transport este de 15 LEI (tva Inclus)

b) Pentru comenzile cu valoare de peste 120 RON, taxa de transport este 0 lei (transport gratuit).

În cazul achiziției serviciilor de consultanță, veți fi contactat în termen de maxim 3 zile de la momentul plasării comenzii.

 

DREPTUL DE RETRAGERE / CUM RETURNEZI UN PRODUS SAU O COMANDĂ

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile – excepție fac produsele în a căror comunicare comercială este menționată o altă perioadă- de la primirea produsului. Consumatorul vă suporta costul de transport legat de returnarea produselor.

Consumatorul, înainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie să informeze Fitmama.ro cu privire la decizia să de returnare, prin email la adresa hello@fitmama.ro.

ÎN CAZUL DEPĂȘIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ÎȘI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Termenul de returnare este de 14 zile(excepție fac produsele în a căror comunicare comercială este menționată o alta perioadă). Returnarea produselor se face prin curier, costul fiind suportat de consumator/client. În cazul în care returnați produsele, trebuie să returnați și eventualele cadouri primite. Produsele vor fi returnate în starea lor originală (produsul trebuie să fie protejat pe țoață durata transportului de la client până la livrarea către comerciant. Consumatorul are obligația să returneze toate părțile componente ale produsului, în ambalajul original, fară urmă de purtare sau spălare, în caz contrar FitMama.ro NU va restitui contravaloarea produsului în cauză.

Nu pot fi returnate produsele deteriorate sau murdărite din cauza neambalării corespunzătoare, cât şi produsele care poartă semne de uzură sau mirosuri improprii.

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 7 zile de la recepționarea coletului de către FitMama.ro. În cazul în care coletul nu este însoțit de copii ale actelor cât și de toate părțile componente ale produsului, Fitmama.ro nu își asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau soluționarea problemei reclamate. Putem amână rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.

Politica de retur mai sus menționată se aplică doar produselor comandate online pe site-urile www.fitmama.ro, și care au fost recepționate de către consumator în urma transportului prin curier.

Sesizările/Sugestiile privind produsele/serviciile noastre se pot face utilizând prin e-mail către adresa hello@fitmama.ro. Ne angajăm că în termen de maxim 48 ore să primiți un răspuns privind sugestia/sesizarea ta. Toate sesizările/sugestiile sunt foarte importante pentru noi și de fiecare data vom fi deschiși pentru soluționarea acestora într-un mod amiabil.

Te rugăm să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești de la firma de curierat în prezența curierului și, în cazul în care vreunul dintre colete este deteriorat, să soliciți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă și produsele din acest colet prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu poate fi luată în considerare.