FAQs

Toate neclaritățile pe care le ai în legătură cu comanda ta.
Iar în cazul serviciior, în funcție de obiectivul tău, vei împărtăși cu mine cum te simți, cum ți se par exercițiile, dacă vrei să adăugăm/să schimbăm ceva. Imi vei trimite poze cu farfuriile cu mâncare, primești feedback și sugestii. Aștept și poze cu progresul tău săptămânal și te consiliez atunci când ți-e poftă de ceva anume sau intervine ceva în organizarea meselor și activităților. 

După achitare te voi contacta în maxim 3 zile pentru a stabili pașii următori. După discuție îți voi trimite materialele într-un link de download pe email. 

De regulă, după 6-8 săptămâni de la nașterea fără complicații. Este important să ai acordul medicului ginecolog.

Da, în cazul sarcinii fără complicații, este chiar benefic și pentru tine și pentru făt. 

Da. Exercițiile și sfaturile de Nutriție propuse de FitMama sunt compatibile cu alăptatul.

În general, exercițiile sunt ușoare, cu echipament minim necesar – saltea fitness, gantere 1-2kg, bandă elastică, scaun, însă putem adapta în funcție de disponibilitatea ta. 

În Termeni și condiții și în pagina Transport & Retur 

Te rugăm să iei în considerare mențiunea tipului de croială pentru fiecare produs (mulat/strâmt sau lejer). Dacă totuși nu ți se potrivește te rog să ne scrii pe email datele complete ale comenzii și ce produse dorești să schimbi. Costul de transport în cazul schimbului de produse este suportat de către cumpărător și este 20 de lei.