Politica de Confidențialitate

Date cu caracter personal – Politica de confidențialitate

Pagina web www.fitmama.ro este administrată de firma S.C. Mast Prodserv SRL, cu sediul social în Bacău, str. Tisei, nr. 12Bis, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub nr. J04/1174/2011, CUI 29316363, atribut fiscal RO.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor care au caracter personal și circulația liberă a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Mast Prodserv S.R.L, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le oferiți despre dumneavoastră.

Motivul preluării datelor cu caracter personal este emiterea facturilor și chitanțelor, rapoarte interne sau înregistrarea în baza noastră de Newslettere. În cazul în care nu sunteți de acord cu completarea câmpurilor, nu putem să finalizăm comanda dumneavoastră. De reținut este că ne angajăm să nu cumunicăm sau să transmitem aceste date altei persoane fizice sau juridice, exluzând companiile de curierat. Mast Prodserv SRL garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal și al tuturor utilizatorilor paginei web Fitmama.ro. Aveți dreptul a de stopa utilizarea datelor cu caracter personal printr-o solicitare scrisă trimisă către adresa noastră hello@fitmama.ro.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Legii Nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulația a acestora, S.C. Mast Prodserv S.R.L. este obligată de a procesa și administra în condiții de siguranță și de a limita utilizarea acestora decât în scopul în care sunt furnizate.

 

Ce date se colectează?

  • Comandă

Nume și Prenume

Denumirea firmei ( dacă este cazul)

Adresă

Număr de telefon

Email

  • Formulare de Marketing sau Newsletter

Nume Prenume

Email

 

Scopul Colectării

Informarea clienților cu privire la statusul comenzii, validarea acesteea, expedierea și facturarea.

Rezolvarea, anularea sau cererea de informații cu privire la comandă sau produse

Trimiterea de newslettere periodice cu referire la produse, doar prin intermediul poștei electronice ( email)

Vizualizarea în cadrul contului de client a statusului și a comenzilor efectuate

 

Acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Acordul oferit pentru a putea procesa aceste date este dat de către orice client în finalizarea comenzii, acest lucru realizându-se clar, explicit, prin bifarea “Am citit și accept termenii și condițiile”. Dacă nu se dorește prelucrerea datelor, comanda nu va fi finalizată iar S.C. Mast Prodserv nu va reține nici o informație completată în secțiunea de comandă.

 

Protecția datelor cu caracter personal

Site-ul web www.fitmama.ro utilizează certificat SSL ca sistem de protecția a datelor.  Plata cu Cardul se realizează securizat prin intermediul platformei de plăți LibraPay, utilizându-se mediul de tranzacționare 3d Secure.

Retragerea consimțământului, stergerea și transferul datelor cu caracter personal:

  • Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email hello@fitmama.ro,, va puteti exercita, în mod gratuit,, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
  • Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email hello@fitmama.ro,, va puteti exercita, în mod gratuit,, dreptul de renunța la procesarea datelor prin ștergerea completă a acestora.
  • Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email hello@fitmama.ro, va puteti exercita, în mod gratuit,, dreptul de transera către dumneavoastră datele cu caracter personal preluate.

Prelucrarea de către alte entități a datelor procesate de S.c. Mast Prodserv S.R.L.

Compania noastră nu împuternicește și nu oferă spre procesare niciunei alte companii datele furnizate de către clienți.